dimecres, 9 de desembre del 2009

Qui pot votar a la Consulta Popular sobre la Independència de Catalunya a Castellar del Vallès?

• Poden votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Castellar del Vallès que aportin algun dels següents documents:
» DNI o carnet de conduir (ciutadans de l’estat espanyol), targeta de residència, carnet d’identitat o passaport expedit pel seu estat (ciutadans d’Estats no membres de la Unió Europea), certificat d’inscripció al registre comunitari + carnet d’identitat o passaport expedit pel seu estat (ciutadans d’estats membres de la Unió Europea).
» En el cas que en qualsevol d’aquests documents no hi figuri la residència a Castellar del Vallès, l’elector haurà d’aportar, a més, el certificat d’empadronament, de data posterior a la del document identificador.
• La Consulta es realitzarà als següents locals en horari de 9.00h a 20.00h:
» Begudes Parera, c/Torras 5
» Cal Metge, c/Centre 31
» C/Portugal 7 (Espai Tolrà)
» Associació de Veïns del Racó, c/de la Carena 6 (Sant Feliu del Racó)
• Per més informació, visiteu www.castellardecideix.cat
• El dia 11 de desembre hi haurà vot anticipat a diverses residències d’avis únicament pels respectius residents.
• El públic en general que vulgui votar anticipadament el dia 11 de desembre s’haurà d’adreçar a la Sala de Butxaca de l’Esbart Teatral (c/Major 13-15) de 10.00h a 11.30h o de 18.00h a 20.00h
• Si voleu col·laborar amb nosaltres, podeu fer les vostres aportacions econòmiques al compte núm. 2013 0419 49 0201254143 de Caixa Catalunya o posar-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari que trobareu al web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada