dimecres, 21 d’octubre del 2009

Manifest

Un grup de persones de la societat civil castellarenca volem obrir un debat sobre la conveniència o no que Catalunya tingui un estat propi.
Creiem que és propi de la normalitat democràtica poder dur a terme aquesta consulta.
Pensem que els participants d'aquest debat han de ser la ciutadania i els membres i representants de la societat civil castellarenca.

Volem donar l'oportunitat als nostres convilatans de:

1) Debatre quina ha de ser la forma d'articular Catalunya dins d'Europa.
2) Organitzar actes per fomentar la participació de la societat castellarenca, en el procés de consultes ciutadanes sobre la independència de Catalunya que s’està duent a terme arreu del territori català.
3) Exercir el dret democràtic a expressar la seva opinió en una consulta popular.
Ja és hora de tornar a emprendre amb il·lusió i determinació tota la feina que encara està per fer. Només des de la pluralitat podem engrescar tots els castellarencs i totes les castellarenques a treballar sense fissures, conjuntament i amb bona disposició per a la consecució dels objectius en comú. Per tot això, hem decidit sumar-nos a la iniciativa d’Arenys de Munt i a la Consulta sobre la independència de Catalunya.
Tothom és convidat a participar d'aquest projecte, a adherir-s'hi i a fer-nos arribar les seves idees, reflexions i projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada