dijous, 29 d’octubre del 2009

1a. reunió de l'entitat Castellardecideix

Dimecres 28 d’octubre a les 19:30 del vespre ens vàrem reunir a la sala de butxaca de l’esbart teatral per continuar amb l’organització de la consulta a Castellar.

El primer tema tractat va ser la trobada a Arenys de Munt per part de la gent de l'Assemblea que va assistir-hi. Exposant-nos a la resta de membres de l’assemblea sobre la trobada i la informació rebuda.
Destacar de la informació rebuda, que des de la Coordinadora d’Arenys ens ofereixen suport logístic. I que per unanimitat de tots els municipis es decideix que la pregunta que es farà a la Consulta serà sobre la Nació Catalana.

El següent punt va ser constituir l’entitat propulsora, i aquesta es va denominar Castellardecideix. Aleshores es va escollir la junta directiva, amb la composició següent: com a Presidenta, Elisabet Tena i Blanch, com a tresorera, Carme Lleixà i Messeguer, i com a secretari, Pere Roca i Ros. Finalment, s’aproven els estatuts pels quals s’ha de regir, l’objectiu (realització de Consultes Populars) i el caràcter.

Seguidament es decideix per consens el dia i lloc en que es portarà a terme la Consulta. Serà el 13 de desembre de 2009. Pel que fa al lloc, la Comissió d'infraestructures exposa diverses opcions i es debat sobre la conveniència de realitzar la Consulta en un o en diversos locals repartits pel poble.

A continuació cada comissió va explicar el seu funcionament intern i es van coordinar per a seguir amb el bon funcionament per a l’organització de la futura consulta.

Finalment, es decideix la convocatòria per a la següent reunió, que serà el proper dimecres 4 de novembre de 2009 a les 19:30 hores, a la Sala de Butxaca de l'Esbart Teatral de Castellar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada