dimecres, 11 de novembre del 2009

2a. assemblea de Castellar Decideix

Dimecres 4 de novembre a les 19:30 del vespre ens vàrem reunir a la sala de butxaca de l’esbart teatral per seguir amb l’organització de la consulta.

En primer lloc es revisa el compliment dels acords presos en la reunió anterior, a continuació hi ha una interacció entre comissions per saber quin és el treball que s’està fent per part de cadascuna d’elles. Amb l’objectiu d’anar tots a una i coordinar-se per a la mateixa tasca.

En segon lloc es va informar que ja tenim web propi de la consulta popular a Castellar: http://www.castellardecideix.cat/.
El contingut d’aquest és:
- Donar informació de tots els actes que es facin respecte la consulta
- Oferir a la població la possibilitat d’adherir-te al manifest, com a voluntari per a participar en l’organització de la consulta o com a entitat per recolzar l’entitat propulsora de la consulta.

Un altre tema tractat va ser l’importància de potenciar el vot, ofertant el vot anticipatiu a instituts, residències de gent gran i altres col·lectius. Segurament es portarà a terme.

Finalment, considerant la gent que serà necessaria com a suport dins l’organització el dia de la consulta, es creu convenient fer jornades de formació de voluntariat. S'acorda, per tant que seràn el 29 de novembre i l'1 de desembre.

La propera assemblea general es convoca pel proper dimecres dia 11 de novembre, a les 19:30 a la Sala de Butxaca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada