dijous, 19 de novembre del 2009

Comunicat de premsa del 17 de novembre de 2009. Presentació de la moció al Ple


Des de Castellar decideix, es va presentar una moció que donava suport a una Consulta ciutadana sobre la Independència de Catalunya.
Davant d’un acte inèdit l’Ajuntament, per primera vegada, i per demanda de l’entitat, va permetre intervenir un ciutadà al Ple.
La moció va ser llegida per el portaveu de l’entitat, en Pere Roca, en la seva intervenció es demanà poder dur a terme la Consulta al poble de Castellar, fugint de la demanda d’un vot positiu o negatiu com a resultat de la Consulta.

Els diferents grups polítics aportaren les seves opinions davant d’aquest fet i el resultat de la votació fou el següent: el PSC va optar per l’abstenció i l’Altraveu, ERC, “trànsfuga” i CiU van votar a favor.
Agraïm doncs, la possibilitat que se’n ha brindat a la ciutadania per venir a exposar aquesta demanda al Ple municipal i donem les gràcies pel suport que ens han donat els diferents grups municipals davant la proposta.
Castellar decideix segueix potenciant el seu únic objectiu: la realització d’una Consulta popular sobre el dret a l’Autodeterminació del poble català.



Castellar del Vallès, novembre de 2009
http://consultapopularcastellar.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada