dimecres, 18 de novembre del 2009

3a. reunió de Castellar decideix

Dimecres 11 de novembre a les 19:30 del vespre ens vàrem reunir a la sala de butxaca de l’esbart teatral per seguir amb l’organització de la consulta.
En primer lloc es revisa el compliment dels acords presos en la reunió anterior, a continuació es revisen els temes pendents entre comissions que calia deixar enllestit per el dia de la reunió.

Des de la comissió d’infraestructures ens informen dels locals que tenim disponibles per a realitzar la consulta. De moment tenim confirmats el local de Cal Parera, el de l’associació de veïns de dalt de Sant Feliu i s’acorda emparaular un local del carrer Portugal.

Des de la comissió econòmica se’ns informa de l’existència d’un compte corrent per a l’entitat, per tant ja es poden fer aportacions personals o a través de les entitats. A continuació s’exposa que la panera ja està en marxa i aquesta setmana estarà exposada físicament a Cal Parera i a través d’una fotografia a una de les finestres de l’ETC. La venda de paperetes les faran els diferents membres de l’entitat Castellar decideix i es vendran a 1€.

La comissió de voluntariat exposa que els cursos de formació pel dia 29 de novembre i 1 de desembre s’estan acabant de muntar, al mateix temps que s’estan preparant uns dossiers/manuals amb tota la informació necessària per a formar correctament els voluntaris. Els membres d’aquesta comissió reparteixen uns fulls d’inscripció de voluntaris a tots els de la sala i cadascú s’encarrega de fer voluntaris i d’engrescar a la gent a participar-hi.
Seguidament, el tema tractat és el tractament de la moció al Ple. Sabem que els partits que han volgut han entrat la moció per al proper Ple, i es prepara una instància des de l’entitat per demanar intervenir en el ple i exposar-la.

A continuació s’explica la reunió que es va tenir amb la Jutgessa de Pau i a partir d’aquí sorgeix la idea de crea una nova comissió, la comissió avaluadora i/o gestora, encarregada de dirimir els possibles conflictes que puguin sorgir el dia de la Consulta.

Finalment, des de la comissió de comunicació s’expliquen els diferents tràmits fets per a fer el vot anticipat a IES, Residències de gent gran i altres col·lectius. Queden pendent de confirmar per part de totes les agrupacions.

La propera assemblea general es convoca pel proper dimecres dia 18 de novembre, a les 19:30 a la Sala de Butxaca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada