dimecres, 18 de novembre del 2009

Ja tenim la panera!


Com ja sabeu hi ha diferents maneres de recaptar diners per finançiar la consulta popular, aleshores una d'elles (com vam acordar a una de les reunions) era la de fer una panera amb totes les col·laboracions dels diferents comerços de Castellar. I d'aquesta col·laboració en surt un resultat tant esplèndid com és aquesta GRAN PANERA!
Les butlletes per entrar al sorteig d'aquesta, les vendran els diferents membres de l'entitat Castellar Decideix, però també en podeu trobar a Cal Parera i observar alhora la fantàstica panera que està exposada en aquest establiment.
Establiments col·laboradors:
Artristras, Begudes Parera, Casa Jordi, Castellargraf S.L, El Celleret de Castellar, El forn de Sant Llorenç, El petit Merlot, Fantastik, Farmàcia Permanyer, Fleca Miserachs, Forn Sant Jordi, Fotonova, Fotoprix, Foto Sistema, Garden Dicoma, Imaginaria, La Botiga del Castell, Mª Àngels, Maria Carme Girbau, Mariazel, Nobel Espai Lector, Pascuet, Pastisseria Andreví, Pastisseria Muntada, Prat Torras, Stop Esport i Juguets, Llibreria Vallès, Villaró, VistaÒptica, Xics Enoteca, Xoco-creps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada