dilluns, 19 d’octubre del 2009

Sí, la fem!


Dimarts 13 d’octubre a les 8 del vespre ens varem trobar per començar a engegar l’organització de la consulta popular sobre la sobirania de l’estat Català a Castellar del Vallès.
Aquesta primera trobada, oberta a totes les ciutadanes i ciutadans de la nostra vila, va donar resposta a les inquietuds generades pel ja conegut esdeveniment a Arenys de Munt.
El lloc de trobada se’ns va fer petit, hi havia joves, mares, pares i gent gran, gent de tota mena motivada per activar una tasca en comú. També hi havia representades moltes entitats del nostre poble.
Després d’un primer intercanvi d’impressions ens varem organitzar en diferents comissions per portar endavant la fita. Les diferents comissions són obertes a totes aquelles persones que estiguin interessades en col·laborar en l’esdeveniment. Les comissions són: Comissió de coordinació de les entitats, comissió jurídica, comissió d’ordre i seguretat, comissió econòmica, comissió d’infraestructures i comissió de comunicació.
Amb moltes ganes de tirar-ho endavant varem organitzar la propera trobada, on esteu totes i tots convidats a el proper dimecres 28 d’octubre a les 8 del vespre , a la sala de Petit Format de l’Ateneu.
Us animem a participar a totes i tots aquells que vulguin venir, sereu molt benvingudes i molt benvinguts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada